FRI FRAKT TILL SVERIGE OCH LEVERANS 1-3 DAGAR
0

Villkor

Genom att handla på Veraldo.se accepterar du följande villkor.
Samtidigt uppmärksammas det faktum att den danska lagen, inklusive köplagen, gäller i händelse av konflikt.

§ 1. BESTÄLLNING
Du kan beställa via webbutiken Veraldo.se eller via vår email. Vi har möjlighet att hjälpa dig genom kommunikation på mail om du har frågor om beställning eller betalning. Veraldo.se kan närsomhelst säga upp en order om de anser det nödvändigt.

§ 2. BETALNING
På Veraldo.se kan du betala med vanliga Dankort, VISA, Mastercard och Klarna. På Veraldo.se kan det finnas en kortavgift vid ditt köp. Om en avgift debiteras visas det i sista steget i betalningen i kassan. Din kreditkortsinformation lagras via en krypterad säker anslutning (SSL), och det är bara PBS / NETS som kan visa din information. Om du betalar med en kupong eller presentkort kan pengarna på kupong eller presentkort inte betalas vid avkastning.

§ 3 LEVERANS OCH SÄNDNING
Produkter i lager levereras vanligen inom det antal arbetsdagar som anges på Veraldo om inget annat anges eller överenskommits. Om paketet beställs till närmaste paketbutik och paketet inte hämtas inom rimlig tid kommer paketet att returneras till Veraldo ApS. Om paketet inte hämtas inom rimlig tid anses det som ett brott mot våra handelsvillkor. Paketet kan levereras igen till en mindre fraktkostnad. När vi tar emot paketet tillbaka betalar vi beloppet, men minus 50% i avgiften.

§ 4. REKLAMATION & GARANTI
Det allmänna klagomålet gäller produkter som är defekta i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Alla kunder som vill använda sin garanti för en beställd produkt, bör kontakta Veraldo så snart som möjligt efter upptäckten av felet med hjälp av kontaktuppgifterna som anges på Veraldo. Kunden har rätt att reklamera produkter som köpts på Veraldo inom en period av 2 år efter mottagandet av produkten.

Om Veraldo godkänner ditt klagomål och avtalet är att varorna måste returneras, följ anvisningarna för retur här
Om produkten anses vara defekt tillhandahåller Veraldo kompensation för fri ersättning för nya varor, andra varor som har samma värde eller pengarna returneras.

§ 5. AVDELNING
När kunden köper en produkt på Veraldo har han eller hon 14 dagar att avbryta köpet i enlighet med gällande lagstiftning om konsumentskydd. Det innebär att kunden har rätt att häva ett köp genom att meddela Veraldo om detta inom 14 dagar från det att kunden eller dennes representant mottagit den beställda produkten (ångerperiod).

Om kunden använder sin ångerrätt är han ansvarig för produktstatus från kundens mottagande av produkten och returförsändelsen. Produkten måste returneras inom 14 dagar efter att Veraldo har meddelats om avbeställningen. Produkten ska skickas försiktigt, i gott skick och i sin originalförpackning och / eller förpackning. Alla avbeställningar måste skickas till Veraldo enligt de metoder och instruktioner som beskrivs på Veraldo och som du kan läsa HÄR

När kunden ångrar sitt köp, återbetalar Veraldo det belopp som kunden betalat för produkten, exklusive service- och förpackningskostnader. Veraldo har rätt att dra av ett belopp som skall återbetalas motsvarande den värdeminskning av produkten jämfört med produktens ursprungliga värde, om och i den utsträckning att försämring orsakas av kunden hanterande av produkten i en större utsträckning än vad som är nödvändigt för att bestämma dess funktion och egenskaper.

När kunden returnerar varor kan paketet som skickas till oss spåras om det skulle gå förlorat i fraktföretagets vårdnad. Kunden är helt ansvarig för att produkten når Veraldo ApS. Om paketet är förlorat och inte kan spåras, kan pengarna inte återbetalas av Veraldo ApS.

Om kunden tidigare har bytt ut en produkt för en ny storlek eller ett föremål och sedan väljer att returnera det igen, kan pengarna inte återbetalas kontant. Beloppet kommer istället att krediteras till kundens e-postadress.


§ 6. BEGRÄNSNING AV ANSVAR OCH RESERVERINGAR
Med förbehåll för prishöjningar, force majeure, skatteförändringar, valutaförändringar, sålda / disponibla varor och fel/felberäkningsfel. Priserna gäller endast i Danmark. Veraldo.se påtar sig inget ansvar till följd av köparens rättsliga förhållande med tredje part. Veraldo.se handlar endast om privatpersoner (B2C) i sin affärsmodell. Företagsorder kommer att återbetalas och kontaktas om deras order.

§ 7. PRIVAT POLITIK
Ingen information som du anger på Veraldo.se kommer närsomhelst att lämnas till tredje part. All information behandlas endast av en betrodd medarbetare på Veraldo.se Alla betalningar görs i samarbete med vårt betalningssystem Epay och vi har inte möjlighet att närsomhelst se din kreditkortsinformation. Därför kan vi inte hjälpa dig om du har problem med din betalning. Här hänvisar vi till din bank. Veraldo.se använder cookies i vår webbshop, vilket innebär att vårt system bl.a. automatiskt kommer ihåg vad du lägger i korgen. Detta kommer du också att uppleva om du återvänder dagen efter att dina varor fortfarande har lagts i korgen (om inte produkten har löpt ut). När du handlar hos oss ber vi om ditt namn, adress, e-postadress. Vi använder endast denna information för att påskynda din beställning. Informationen lagras i vårt e-butikssystem i okrypterad form. Dessutom registrerar vi IP-adressen från vilken inköp görs. Informationen används inte i den dagliga förvaltningen, men endast i fall av falska ordrar eller annat brott.

§ 8. 100% GARANTI
Vi strävar alltid efter att kunderna ska vara 100% nöjda. Det vill säga, om du har handlat hos oss ​​och inte är nöjd, vänligen kontakta oss. Vi kommer alltid att försöka hitta en lösning!

§ 9. ÅTERBETALNING
Om du behöver pengar tillbaka, kommer de att placeras för transfer så snart som möjligt, oftast inom 14 dagar. Överföringen tar ungefär 3-6 bankdagar och först då kan du pengarna på ditt kontoutdrag. Du betalar för returetiketten när du vill att pengarna returneras för en av dina varor. Returlistan visar vad som krävs för att använda returetiketten. Pengarna för att använda returetiketten kommer att dras av när pengarna återbetalas.
Om du vid tidpunkten för returen anger att du vill att pengarna ska deponeras på ett bevis på betalning/presentkort, kan pengarna inte betalas efter att de har lagts på bevis på betalning/presentkort.

§ 10. KONKURRENSER OCH GIVEAWAYS
Vi håller tävlingar och giveaways på våra sociala medier. Om du har turen att vinna en giveaway eller en tävling, vänligen kontakta oss och hämta ditt pris inom 6 månader efter att du vunnit. Om du inte kontaktar oss inom 6 månader är priset ogiltigt. Ett pris kan inte bytas mot kontanter.


§ 11. ÄNDRING AV VILLKOR
Veraldo.se har rätt att ändra dessa användarvillkor närsomhelst. De nuvarande villkoren kommer alltid att visas på Veraldo.se

Om du har några andra frågor om våra handelsvillkor, var god kontakta oss. Detta kan göras via vårt kontaktformulär HÄR