FRI FRAKT & DHL EXPRESSLEVERANS
0
🎄 GOD JUL - RETUR FRAM TILL 24 JANUARI 🎄
BESTÄLL FÖRE D. 20 KL. 15 OCH FÅ LEVERET INNAN JUL!

Julklappar 2017

Få din jul redo och köp dina julklappar redan på svart fredag ​​den 24 november 2017 och spara mycket pengar på julklappar. I samband med köp av julklappar kan du få en utökad utbyte på Veraldo i november och december. Det innebär att efter 24 december kan du returnera varorna och bli utbytta till den 24 januari. Vi måste ha tagit emot varorna som returneras senast den 24 januari, så att vi kan byta julklappar. Observera att den förlängda ersättningen inte gäller för objektets kredit. Den utökade brytaren är uteslutande så våra kunder kan byta till nya storlekar eller senast efter den normala tidsfristen.

Observera att följande regler måste uppfyllas för att vi ska kunna acceptera utbytet:
  • Produkter som har applicerats på parfym, smink / smink, har utsatts för rök eller applicerats på djurhår - kan inte returneras.
  • Produkter som har använts i vardagen, och som inte bara tillämpas på testet, kan inte returneras.
  • Alla paket som skickas till oss bör spåras om det skulle gå förlorat i fraktföretagets vårdnad.
  • Det är Kundens ensam ansvar att produkten når Veraldo. Om paketet är förlorat och inte kan spåras kan pengarna inte återbetalas. Om paketet returneras utanför 14-dagars återkallingsrätt, har Veraldo rätt att vägra mottagande av paketet om det inte är ett klagomål.
  • Alla taggar och märken måste vara i samma position, samma som när de skickades, annars kan pengarna inte återbetalas.
NB. För att kunna använda utbytet måste du skicka oss ett e-mail till support@veraldo.dk inom 48 timmar efter köpet, så vi kan notera på beställningen att det är en julklapp. I e-postmeddelandet måste du ange ditt beställningsnummer och ange att det är en julklapp.
Om du inte skickar ett mail till dig kan du inte använda den utökade strömbrytaren.